De site ziet er voor de huidige begrippen wat aftands uit. Ondanks dat is de site wel verrassend doelmatig. In een paar redelijk heldere stappen kun je een bestelling plaatsen. Hierbij heb ik geen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te bieden (aankoop WD My Book Essentials 3Tb). Eerlijkheid gebiedt ook te zeggen: Het toeval wilde dat ik hier terecht kwam voor een impulsieve aankoop en pas achteraf beoordelingen op Tweakers ging lezen. Als ik dat vooraf had gedaan, dan had ik daardoor wellicht een gekleurd(er) beeld gehad van de winkel en / of de bestelling niet geplaatst, ondanks dat deze uiteindelijk / in mijn geval prima verlopen is tot dusver.
VerzendingVoor mijn bestelling / de WD werd e.e.a. binnen de aangeduide levertijd geleverd. Dit betrof conform omschrijving een nieuw product. Het pakket is heel aangekomen, zat overigens niet in schuim o.i.d. verpakt, maar een strak passende doos. Of dat wenselijk is voor een HDD i.c.m. posterijen even daar gelaten... De HDD werkt overigens op het eerste oog perfect.