Scherpe prijzen en duidelijke website. Dit was de eerste keer dat ik hier bestelde (een MacBook Pro 13" 2015) maar over het algemeen tevreden en ondanks een klein incidentje met de levering zou ik volgende keer weer bestellen.
VerzendingHelaas konden ze, door een fout in het magazijn, de "bestel voor 21:00, volgende dag in huis" slogan niet waarmaken, wat toch een lichte teleurstelling, daar de uitlevering daardoor over het weekend werd heengetild.
Als ondernemer snap ik de dynamiek maar beloftes scheppen verwachtingen en die moet je dan ook waar kunnen maken, wat in dit geval niet lukte. Als dit dezelfde dag of de volgende ochtend was gecommuniceerd had ik ook niet de hele dag voor de deur hoeven zitten
Door een fout werd de levering te laat aangeleverd en heb ik de Sales daarop aangesproken. Zij gaven de fout toe en gaven ook aan dat dit gecommuniceerd had moeten worden maar niet was gebeurd; Ik ga er vanuit dat dit geen gebruikelijke gang van zaken is. Ik zou hier volgende keer gewoon weer durven bestellen.