Het overzicht qua telefoons en abonnementen is redelijk onoverzichtelijk te noemen. Het gaat allemaal wel, maar het is werkelijk een bijna oneindige lijst met telefoons en alle mogelijke abonnementen.
VerzendingHet toestel was verpakt in een witte (plastic) envelop met daarin de originele doos. Verder geen bescherming. Levering was vooraf gegaan door een email met een 3s tracking code.
KlantenserviceQua contact is er wel het een en ander te verbeteren. Mijn bestelling was een pre-order met daarna een flink tekort (vanuit de fabrikant). Dus de leveringsdatum werd ruimschoots gemist, echter vanuit gsmweb geen enkele informatie.
Op de site kun je je order verder niet bekijken, noch "tracken", op emails reageerden ze niet of erg laat (zonder in te gaan op de vraag), facebook gaf alleen reclame en de telefonische helpdesk was erg druk.
Eenmaal in contact (telefonisch) wel goed geholpen, maar communicatie (vooral orders inzien en "tracken") kan veel beter.
De after sales, specifiek een RMA aanvraag, ging beter. Wel eerst voor de zekerheid maar gebeld met de nog steeds erg drukke telefonische helpdesk, maar in combinatie met hun site was mijn RMA snel en goed afgehandeld.
Email gekregen toen ze het toestel ontvangen hadden en een email gekregen toen het weer naar mij opgestuurd werd.