Het is gewoon een goede duidelijke webshop. Alle informatie is er te vinden, het bestelproces werkt zoals je verwacht dat het werkt en de shop ziet er professioneel uit. Ook is er een blog met wat extra informatie, wat zeker in geval van Domotica erg interessant is. Zeker beter dan de gemiddelde webshop.
VerzendingGoede status update, goede verpakking en snel binnen. Niks op aan te merken.
KlantenserviceQua klantenservice dacht ik in eerste instantie dat het mis ging. Ik had een mail gestuurd omdat ik de helft van mijn bestelling retour wilde sturen, omdat ik het niet goed werkend kreeg. Ik kreeg geen reactie. Uiteindelijk op eigen initiatief het toch maar retour gestuurd, maar toen hoorde ik niks. Bijna een week later gebeld en toen bleek dat ze het toch hebben ontvangen, maar dat mijn mail nooit is gezien.
Wel een beetje raar vond ik, maar degene die ik aan de lijn had (ik denk de eigenaar) gaf wel goede uitleg en zegde toe het snel op te lossen en mijn betaling terug te sturen. De terugbetaling was direct de volgende dag al binnen (op Hemelvaartsdag zelfs).
Al met al netjes opgelost dus en ik ben ervan overtuigd dat het contact dat misliep gewoon een rare samenloop van omstandigheden is, want deze webshop doet duidelijk z'n best voor de klanten. Daarnaast bleek in het telefoongesprek dat er duidelijk verstand is van Domotica, dus voor advies kun je er ongetwijfeld ook goed terecht.
Al met al kan ik deze webshop dus wel aanraden.