Aanrader, alles prima gegaan bij mijn bestelling.
Rfxtrx433E gekocht bij HaShop. Vier shops op Tweakers verkochten het apparaat, voor allemaal de zelfde prijs. HaShop had de meeste reviews in de afgelopen tijd, dus daar de bestelling geplaatst.
Website is modern en duidelijk.
Bij het bestellen heb ik de -"Extra opties: Handtekening voor ontvangst alleen huisadres"- gebruikt. Kostte 50 cent extra maar ik hoefde toch niet te tekenen, beetje zinloos dus.
Men gebruikt track and trace van postnl.nl, en dat is fijn. Pakketje is daarmee goed te volgen en je weet in welke "time-window" je thuis moet zijn. (sommige andere vervoerders zijn super vaag met hun track and trace. Post.nl is prima)
Apparaat arriveerde de volgende dag. Verpakt in een piepklein doosje, paste net niet door de brievenbus. Ik had voor een bestelling van dik 100 euro liever een iets groter doosje gezien. Dit doosje gaf niet meer bescherming dan een envelop.
Het apparaatje was gewikkeld in noppenplastic. Behalve een pakbon zat er verder niets in het doosje, ook geen gebruiksaanwijzing of iets dergelijks. (Dat is geen probleem, ik wist wat ik kocht). Een bulk product, geen retail.