Intertoys

Ik heb weken voor de releasedatum een pre-order geplaatst voor GTA 5 in de Intertoys webwinkel. In de bevestigingsmail werd aangegeven dat ik ongeveer een week voor de release een bestellink zou ontvangen voor de "VIP voorverkoop". Een dag voor de release had ik deze link nog steeds niet en heb ik contact opgenomen met Intertoys. Daar wordt me verteld dat er waarschijnlijk iets mis is gegaan, maar dat ze dit niet kunnen terugzien omdat het systeem onlangs is aangepast. Bovendien zijn alle exemplaren van GTA 5 inmiddels verkocht en kunnen ze me dus niet helpen. Wel kan ik mezelf op een wachtlijst laten plaatsen en dan ontvang ik het spel waarschijnlijk pas 2 à 3 weken na de release. Voor mij geen optie in ieder geval en ik heb het ergens anders gepre-orderd.

Na een fout van Intertoys ontvang ik dus geen enkele excuses en bieden ze geen oplossing of tegemoetkoming. Dit is dus in ieder geval de laatste keer dat ik een pre-order plaatst bij een bij Intertoys. Jammer want met de (fysieke) winkel heb ik wel goede ervaringen.

De klantenservice blijft na het verdwijnen van mijn pre-order herhalen dat ze niets voor me kunnen doen. Ook geven ze hiermee de indruk dat ze je geen uitleg verschuldigd zijn en je beter maar kunt ophangen. Een oplossing is toch niet meer mogelijk...

Dat er iets fout kan gaan in het bestelproces, kan ik begrijpen. Dat er vervolgens geen enkele moeite wordt gedaan om het probleem te achterhalen of om enige vorm van compensatie te bieden, vind ik ronduit slecht.

*Update* Klantenservice heb ik nu gedegradeerd tot waardeloos. Het product blijkt op de dag van de release gewoon op voorraad te zijn in de webshop! De klantenservice heeft dus blijkbaar totaal geen inzicht in voorraadinformatie.

Scorekaart voor Intertoys