Game Mania

Gamemania is een starre onvriendelijke organisatie. Van hoofdkantoor tot winkels is er een bepaalde aditude aanwezig die luid, schijt aan de klant, wij doen het zoals wij het willen doen. Ik kom voornamelijk in utrecht, omdat daar nog 2 aardige verkopers lopen met een passie voor games.

Helaas blijkt het wel vaker dan eens een probleem met het pre-order systeem. Krijgen de leveranciers de schuld. en treffen zij geen enkel blaam.

Plaatst pre-order, betaald aan en bij aflevering blijkt dat mijn collectors editie er niet is. vooraf wel bevesigd. Men zal niet zoeken naar een gepaste oplossing, nee (jammer joh) je doet het er maar mee. Playstation 4 release, ik was de eerste die er een bestelling geplaatst had, maar geen Killzone pakket, ondanks dat ik bevestigd was de eerste te zijn. super onaardig te woord gestaan vanuit hoofdkantoor en winkel. Sowieso is er 1 in utrecht die mij en vele andere kopers daar mateloos irriteerd.

Games die overal te koop zijn, en bij hun niet in de verkoop gaan, omdat de leverancier sogenaamd geen groen licht geeft. dit soort bullshit en onzin verhalen irriteren mij mateloos aan deze winkel. Heb nu nog 3 special edition in pre-order staan, daarna koop ik er niet meer.

De heren van de klantenservice (als je uberhaubt mag spreken van een klanten service) schuiven alles af op leveranciers en doen zelf nooit iets fout.
starre houding, is in de loop der jaren steeds en steeds heftiger geworden bij gamemania. beter veranderden ze de naam van gamemania naar verkooppunt van games zonder enige servicegerichtheid.

Scorekaart voor Game Mania