BTO Europe

De site is overzichtelijk en de producten goed geprijsd voor de specificaties.
Het is makkelijk contactinformatie te vinden, en er zijn voor mij voldoende betaalwijzen beschikbaar.

De klantenservice is de ergste die ik ooit heb meegemaakt.

Mijn eerste ervaring was na aanleiding een notebook met een onderdeel dat DOA was, en het was buitengewoon moeilijk BTO er van te overtuigen dat de laptop niet naar behoren werkte en dat de fout niet bij mij lag, door verkeerd installeren van drivers e.d.

Mijn tweede ervaring was na aanleiding van een defecte fan in mijn eigen notebook, die ik niet zonder 'preek' over risico's en mogelijk door mij veroorzaakte schade, en de invloed daarvan op de garantie.
Ook maakte ik kenbaar dat de behuizing kapot ging, maar dat viel blijkbaar niet onder garantie. Belachelijk natuurlijk.
Het duurde overigens enkele minuten om de fan te vervangen. Ik zou het bij wijze van spreken mijn moeder hadden kunnen laten doen.

Mijn derde ervaring was, en is nu nog, na aanleiding van een defecte/beschadigde monitorkabel. Deze is waarschijnlijk bekneld geraakt o.i.d. , en geeft daardoor erg verstoord beeld. Het is mogelijk dat deze schade door mijzelf veroorzaakt is, maar ik weet haast zeker van niet, aangezien ik nooit ergens daar in de buurt ben gekomen tijdens de reparatie van de fan.
Omdat ik dagelijks deze notebook nodig heb, had ik belang bij een snelle oplossing en bood ik aan zelf het onderdeel te bekostigen, maar kreeg de volgende reactie:
'Wij verkopen geen losse onderdelen'
Niet de service die je mag verwachten bij aanschaf van een notebook van meer dan €1200,-.

Scorekaart voor BTO Europe