Ga al jaren naar de Norrod, prima toko, prettig om door 'dezelfde gezichten' geholpen te worden, voldoende kennis bij de verkopers en practisch advies over de harde waren. 'joh, die is te duur, neem deze, dat voldoet ook'
Kwam in de winkel voor wat geheugen voor mij oude PC, oud geheugen hadden ze niet meer. Toen als impuls maar een 4690k setje gekocht. Prima advies, vriendelijke verkoper. Ik wist al wel wat ik eventueel zou willen maar heb het hem eerst laten vertellen om zodoende te bepalen of ik het hem zou 'gunnen' of bij de goedkoopste webshop zou bestellen.
Heb het bij de norrod gekocht, heb uiteindelijk 19 euro meer betaald op een bedrag van 700 euro. Maar voor die 19 euro krijg je wel de service van een echte winkel, als er iets is kan je het gewoon langsbrengen ipv opsturen naar een postadres.
Alles is prima daar, het enige wat ik wel mis is een bak koffie in de winkel. Soms is het ietsjes drukker en moet je even wachten, prima uiteraard, maar een bakkie koffie om dan even te kwijlen op alle mooie hardware zou mij wel passen.