Digitalsonline

De levering van het product en de prijs zijn voldoende. De RMA afhandeling is ronduit slecht en communicatie lijkt niet bestaand.

Het product (een telefoon-accu) werd snel en goed verpakt verzonden, geheel volgens verwachting.

Ik had een nieuwe accu voor mijn telefoon besteld omdat de oude overleden was. Na het ontvangen van de accu en proberen van de telefoon bleek de nieuwe accu het probleem niet te verhelpen, de telefoon bleef dood. Daarom heb ik een RMA verzoek gedaan om de accu te retourneren.

In de automatische reply op de RMA aanvraag stond dat iedere RMA normaal binnen 3 werkdagen behandeld wordt. Na ruim 2 weken en 2 mails werd de RMA uiteindelijk per email goedgekeurd en kreeg ik terugzend instructies met bevestiging dat het aankoopbedrag minus gemaakte kosten van 2,- euro zou worden teruggestort.

Nadat ik de accu volgens instructies heb teruggestuurd heb ik niets meer van digitalsonline vernomen. Het is inmiddels ruim 2 maanden en 4 emails naar de klantenservice verder maar ik heb nog geen enkele reactie.

Update:
Inmiddels heeft digitalsonline telefonisch contact gezocht om het probleem op te lossen. Mijn emails zijn om onbekende redenen verloren gegaan en er was van hun zijde nog een vraag over de retourzending waardoor de terugboeking van het aankoopbedrag in de wacht was gezet. Na telefonische toelichting is inmiddels het aankoopbedrag terug ontvangen.

Uiteindelijk een correcte afhandeling dus, waardoor mijn klantenservice beoordeling opgewaardeerd is naar voldoende. Uit het telefonisch contact blijkt dat digitalsonline de beste intenties heeft om klanten correct te helpen maar aan de tijdige afhandeling van RMA's dient aandacht besteedt te worden. Met een goed geautomatiseerd RMA tracking systeem had dit alles sneller en met minder frustratie afgehandeld kunnen worden.

Scorekaart voor Digitalsonline

Qshops