In één woord: uitstekend.
Your Mac Store is een dikke aanrader.
-Snelle levering
-Makkelijk retour proces. Simpel en zonder moeilijk doen
-Uitstekende service: persoonlijk contact, meedenken en eerlijk+transparant
Ik vond Your Mac Store via de reviews op Tweakers (dank allen). Ik heb een Macbook Pro 15” mid ’14, Apple Thunderbolt Display, iPhone 6 en accessoires bij ze aangeschaft.
Alles werd zeer snel en foutloos geleverd. Ook het retourproces was foutloos en boven verwachting goed. Persoonlijke service, eerlijk en transparant geholpen, vriendelijke medewerkers en uistekend meedenken met wat ik nodig had (zonder proberen onnodig spullen te verkopen).
Erg relaxte ervaring.
Alles werd zeer snel en foutloos geleverd. Sneller dan gemeld zelfs.
De dienstverlening voor, tijdens en na mijn aankoop waren top. Ik werd persoonlijk geholpen, ze waren eerlijk en transparant en de medewerkers die ik sprak waren erg vriendelijk.
Bij later contact wist degene die ik sprak exact wat ik vorige keer had besproken en wat er was gebeurt (zeg maar het tegenovergestelde van die helse callcenter ervaringen bij [vul naam van willekeurig groot bedrijf in]).
Ook het retourproces was foutloos en boven verwachting goed.
Ik besloot mijn Apple Thunderbolt Display retour te zenden (persoonlijke ervaring van de beeldkwaliteit afgezet tegen de premium prijs). Hier werd zeer goed mee omgegaan. Ik had contact met YourMacStore en werd vriendelijk en correct geholpen. Het retourproces was super simpel (ik ontving een retourlabel en kon het product zonder problemen terugzenden).
Conclusie: ik ben super blij met YourMacStore en ik raad ze met 5 sterren aan.