Kiwi Electronics

Bestelling proces loopt goed. Een bestelling plaatsen gaat gemakkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang en verzending.

Mijn klacht is over de retour proces voor een defect product.

Kiwi levert een defect product (Everspring SP103 motion sensor). Ik maakt een retour op 25-1-2015 volgens hun retouraanvraag proces. Niks verder gehoord, dus op 24-02-2015, stuurde ik email aan hun. Krijgt antwoord: "We krijgen morgen een vervangend exemplaar retour en zullen deze direct doorsturen aan u".

Niets gekregen, dus op 5-3-2015 stuurde ik nog een email met de vraag wat is het status.

Het is nu 11-3-2015; geen antwoord, geen werkende sensor of geen geld terug.

Ik zal nooit verder winkelen bij Kiwi Electronics.

Wanneer u geen reactie op email krijgt kunt u het beste even telefonisch contact opnemen. Het kan zijn dat een bericht in onze spambox terecht komt en dat we deze dan missen. Ik heb nagezocht maar kan geen bericht van 5 maart vinden van u.

De vervangende sensor is op 26 februari aan u verzonden. Deze had u de volgende of uiterlijk de dag erna ontvangen moeten hebben. We hebben het pakket niet onbezorgbaar retour ontvangen waardoor wij er dan van uitgaan dat deze bij u is aangekomen.

Scorekaart voor Kiwi Electronics

Thuiswinkel Zakelijk