MediaCenterWorld

Na lang zoeken op het net besloten om een HTPC aan te schaffen bij Media Center World. Omdat ik nog niet helemaal zeker was hoe ik Ziggo aan de praat zou gaan krijgen heb ik een belletje gepleegd. Daniel is goed bereikbaar, neemt de tijd voor je aan de telefoon, is erg klantgericht en begrijpt dat je geen gevulde koek komt kopen. Hij is duidelijk in de uitleg en geeft je een fijn gevoel.

Na dit gesprek was ik dan ook zeker dan mijn geld goed besteed zou gaan worden. Ik heb bij Daniel een HTPC gekocht met het extreme softwarepakket.

Via de mail werd er duidelijk gecommuniceerd hoe lang hij nodig had voor de bouw van de HTPC. Op vragen die ik vervolgens nog stelde via de mail werd ook weer snel en duidelijk gecommuniceerd.

Tijdens de bouw bleek dat het geplaatste mobo een doa had. Daniel belde mij op om dit te zeggen en mee te geven dat hij daardoor iets langer de tijd nodig had om een nieuwe mobo te bestellen. Netjes.

Ik had zelfs het verzoek neergelegd het apparaat later te verzenden, omdat ik op vakantie zou gaan. Dit was geen probleem en een dag nadat ik terug kwam van vakantie werd de HTPC netjes en goed ingepakt geleverd. In mijn mailbox vondt ik weer mailtjes van de stand van zaken.

Daniel heeft laten zien dat gij klantvriendelijk is, goed en snel communiceert en zeker niet moeilijk is. Ik heb vertrouwen dat ik bij eventuele vragen zo weer bij hem terecht kan, ook na de koop. Zorg dat je service zo blijft!

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en Daniel geeft ongevraagd en via de mail informatie over updates of wijzigingen die eventueel gedaan moeten worden naar aanleiding van een wijziging bij een televisieprovider. Ik hoef niet eens te bellen om geïnformeerd te blijven als klant, welk bedrijf doet dat nu nog? Dikke credits voor deze man! Elke cent waard geweest tot nu toe!

Scorekaart voor MediaCenterWorld

Qshops