Topdeals.nl BV

Plaatsen van de order was gemakkelijk. Gezien ik op naam van mijn bedrijf wilde bestellen heb ik kort contact gehad met de klantenservice aangezien die bedrijfsnaam niet gevraagd werd bij de aanmeld procedure. Later bleek echter dat deze wel werd gevraagd bij het afrekenen van de order.

Verzending opzich was prima. Goed verpakt.

Wat mij echter tegenviel was dat ik op woensdag om 18:39 mijn order plaatste en de order de dag daarna pas werd verwerkt. Als resultaat ontving ik de telefoon pas op vrijdag en niet op donderdag. Nu lijkt dat niet heel gek, maar op de website staat letterlijk "verzending tot 23.00 uur" waarvan je mag aannemen dat dat voor alle producten geldt. Echter, als je erop klikt, kom je op een pagina waar ze opeens zeggen "Bij een groot deel van ons foto & video-assortiment is dat nu zelfs tot 23.00 uur". Dit beschouw ik als misleidend.

Mijn telefoon werd vanuit Duitsland verzonden met DPD. Hierdoor had ik geen idee op welk dagdeel het pakketje zou arriveren, iets wat met de TNT volgens mij wel altijd wordt aangegeven.

Klantenservice reageert snel. Telefonisch personeel wist mijn eerste vraag niet te beantwoorden maar per e-mail had ik binnen een halfuur een reactie. Bij mijn tweede vraag, een dag later, had ik binnen een uur een reactie.

Scorekaart voor Topdeals.nl BV

Qshops