BatteryKing.nl

Website werkt prima. Snelle verzending en redelijke prijzen.
Bij aftersales ging het mis (zie toelichting in klantenservice).

Snelle verzending, prima verpakking. Werd netjes op de hoogte gehouden van voortgang.

Bij aankomst van de gekochte batterijen bleek dat 1 batterij DOA was. Contact opgenomen met servicedesk, moest de batterij terugsturen met RMA formulier.
Vrijdags opgestuurd, kleine twee weken later pas een nieuwe gekregen.

Ik heb de helpdesk diverse keren gemaild, maar er was totaal geen begrip dat ik de batterij nodig had. Diverse keren gevraagd of ze alvast een nieuwe op konden sturen, maar helaas hielden ze zich (ondanks diverse vriendelijke verzoeken) aan hun strikte protocol (dat alle RMA's eerst onderzocht moeten worden voor ze iets doen).

Uit frustratie dus maar bij een concurrent een batterij gekocht, ik had hem echt nodig.

In mijn laatste mail gaf ik aan dat ik teleurgesteld ben in hun reactie op mijn probleem en dat ik het zo mogelijk nog vervelender vond dat er totaal geen begrip getoond werd voor mijn probleem.
Hier heb ik geen reactie meer op gehad.

Ook tijdens het RMA proces werd ik niet op de hoogte gehouden en heb elke keer zelf moeten informeren naar de status.

Tot slot:
Ik begrijp volkomen dat er procedures zijn en dat ze niet zomaar allerlei nieuwe batterijen op kunnen gaan sturen. Echter ging het hier om 1 klein batterijtje van een paar euro.
Absoluut niet klantvriendelijk dus.

Scorekaart voor BatteryKing.nl

Webshop Keurmerk