SimmCity

Er werd bij ons op kantoor ene pakket afgeleverd met daarin een dimm en een pakbon. Op de pakbon stond een ander adres dan op de doos.
Heb toen contact opgenomen met het bedrijf om aan te geven dat het geheugen verkeerd was verstuurd. Telefonisch afgesproken dat ik het op hun kosten mocht terug sturen. Er werd hier niet bedankt voor de oplettendheid en dat ik contact had opgenomen om het terug te sturen.

Met het pakketje in de hand uit eindelijk in mijn pauze naar het winkelcentrum gegaan om het daar te versturen. Uiteraard kon het pakket zonder retour sticker niet kosteloos worden verstuurd.
Via de telefoon contact gehad en afgesproken dat ik de pakketkosten zou voor schieten en dit zou worden overgemaakt.
Dit is uit eindelijk snel na het versturen van de bon gedaan.

Het contact met de klanten service was vrij kortaf. Er werd geen afsluiting gebruikt dus geen idee met wie ik aan het mailen was.
Daarnaast nooit meer een bedankje (of enige reactie) gehad voor het opsturen van het geheugen waarmee ik hun fout heb opgelost.

Erg slecht dat op deze manier wordt om gegaan met hun klanten.
Ik had het geheugen ook kunnen houden.

Scorekaart voor SimmCity