OTTO

Speciaal bij Otto besteld omdat ze hier mijn product op voorraad hadden en bij sommige andere online shops niet. En ik had het product snel nodig. Product bleek toch niet voorraad, dit werd niet gemeld. Moest er zelf om bellen toen na een weke geen pakketje was gekomen.Vervolgens een maand !!! moeten wachten om vervolgens te horen dat het product niet zou komen. Kreeg hierover een mail. Mara moest vervolgens ook nog zelf bellen om mijn geld terug te krijgen. Ze dachten namelijk dat ik dat geld misschien wel op mijn Otto-account wilde laten staan om een andere bestelling te doen. Alsof ik dat zou willen na deze regelrechte aanfluiting. Otto snapt er helemaal niets van en leeft niet in 2015. Zou ten sterkste afraden hier ooit iets te bestellen.

Bij de klantenservice werd letterlijk gezegd dat ik waarschijnlijk verkeerd had gekeken en dat het product op de site vast op 'niet op voorraad' had gestaan. Maar vervolgens melde ze wel dat ze aan de site ana het klussen waren.

Scorekaart voor OTTO