Op 7 januari een Cooler Master Storm Quick Fire Rapid-I toetsenbord besteld. Verzending was een aantal dagen later dan aangegeven maar soit. Zo'n vier dagen nadat ik het product ingebruik had genomen trad een defect op aan een van de LED's.
Heb dit gemeld en het advies was om hetzelfde model opnieuw te bestellen en binnen de 14 dagen het defecte model te retourneren. Destijds stond de levertijd van dit toetsenbord op 1 dag.
Op de 26e het nieuwe toetsenbord besteld. In de tussentijd is gebleken dat de verwachte levering bij Norrod nooit is aangekomen waardoor de levertijd inmiddels op 25 dagen staat. Concreet betekent dit voor mij dat mijn retourneren van het defecte product eerder moet gebeuren dan dat ik het vervangende product ontvang. Aangezien mijn oude toetsenbord (reden waarom ik dit CM toetsenbord heb besteld) defect is was dit voor mij geen optie. Alleen al het feit dat ik dit zelf moet constateren dat de levertijd na mijn bestelling met 2500% is toegenomen vind ik erg jammer.
Zojuist een discussie gehad met de, overigens behulpzame, servicedesk. Het opschorten van de 14 dagen periode waarin ik het defecte model mag retourneren is geen optie. De enige oplossing die mij geboden wordt is een ander toetsenbord te bestellen. Ik zie dit niet als een optie.
Ik vind het erg jammer dat norrod niet mee wil werken aan een oplossing waarmee we beiden tevreden kunnen zijn. Ik heb de nieuwe bestelling geannuleerd en zal het defecte toetsenbord in de toekomst onder garantie retourneren. Voor mij reden om in de toekomst geen zaken meer te doen met deze partij.
Prima verpakt, levertijden kwamen bij mij niet overeen met de praktijk.
KlantenserviceDe klantenservice wil graag helpen en doet dit ook prima.