Teufel Audio

Tijdens de Wondere Winterwereld kortingsperiode had Teufel een kortingscode in het bestelsysteem aangemaakt waarmee producten met 50% korting besteld konden worden. Deze kortingscode had dezelfde opmaak als andere Teufel kortingscodes. Op zich niets vreemds aan, dus het vertrouwen was gewekt dat dit wel goed zat.

Inmiddels zijn we anderhalve maand verder en geeft Teufel aan niet te willen leveren. Ze voelen zich niet geroepen om zich aan de overeenkomst te houden.

Op berichten aan de klantenservice volgt meestal alleen de ontvangstbevestiging als reactie. Er wordt geen moeite gedaan om inhoudelijk te antwoorden. Een enkele keer als er een bericht vanuit de klantenservice volgde dan stond dit vol met juridische onjuistheden. Als je ze daarop wijst volgt uiteindelijk als reactie iets wat neerkomt op: "ja we kunnen wel in herhaling gaan vallen maar we gaan niet leveren". Goed, als je al zo met je klanten omgaat, juridische onwaarheden verkondigt, overeenkomsten niet nakomt en je klanten simpelweg niet antwoord, dan is waardeloos de enige waardering die ik aan de klantenservice kan koppelen.

Scorekaart voor Teufel Audio