Bestellingsprocedure is eenvoudig, prijzen goed. Garantie afhandeling is waardeloos en de wachttijden voor de supportlijn is over het algemeen lang.
KlantenserviceBinnen 1 maand kreeg ik fout meldingen op mijn harde schijf van mijn Lenovo laptop. Toen contact opgenomen maar er werd mij verteld dat ik zelf eerst Windows moest installeren om software conflicten uit te sluiten.
Uiteindelijk gedaan en binnen 2 dagen weer foutmeldingen dus aangemeld voor reparatie.
Na weer contact te hebben opgenomen een afspraak gekregen voor het ophalen van mijn laptop, de laptop zou tussen 08:30 en 17:00 worden opgehaald. Uiteindelijk gebeld op de dag van het ophalen of er misschien ook een iets kortere tijd span bekend was, er werd mij meegedeeld dat zij dat niet hadden omdat Lenovo dat had geregeld. Lenovo liet mij echter weten dat zij alleen de afspraak namens campusshop maken en zij dus niets konden zien...
Laptop goed verpakt meegestuurd en enkel een afhaalbewijs gekregen. De volgende dagen ontving ik geen enkele informatie. Na ongeveer 5 dagen Lenovo gebeld of zij de status wisten, maar ze konden alleen zien dat het volgens schema verliep.
Uiteindelijk na 6 dagen, maandag, een e-mail gehad dat de laptop dinsdag zou worden afgeleverd, dit was de enige communicatie.
Na ontvangst opgevallen de doos geopend en viel me direct op dat het bescherm plastic wat om de laptop zat er gewoon bij ingepropt zat en niet om de laptop, gevolg: het scherm vol met piepschuim.
Hierna een e-mail gestuurd naar CampusShop, maar blijkbaar is het volgens hun normaal dat de klant geen enkele informatie ontvangt.
Na de ontvangst tevens een paar uur later de laptop voor het eerst geopend omdat ik het geheugen wou uitbreiden. Hier kwam ik er achter dat er binnenin 3 plastic onderdelen waren afgebroken en een stuk plastic verbogen bij de harde schijf, alsof ze met ze met een schroevendraaier de harde schijf er uit geforceerd hebben!!
Tevens was aan de linkerkant de onderkant verbogen.