NoRRoD.nl

Op 26 november een interessante HP Probook 450 G2 uit de outlet van NoRRod besteld. Omschrijving gaf aan dat het een nieuw product betrof dat alleen uit de doos was geweest. Account aanmaken ed ging zonder problemen en ook het betalen was goed voor elkaar.
Al vrij snel kwamen ook de eerste mailtjes over de voortgang van het bestelproces

De volgende dag arriveerde de bestelling in een overdoos. De laptop zat geklemd tussen een kartonnen onderkant en een folie. De oplader zat los in de doos. Van de originele verpakking was niets aanwezig.
Het belangrijkste onderdeel dat echter ontbrak was de accu!!
Laptop dus niet bruikbaar.
Onbegrijpelijk dat een product dat handmatig is ingepakt zo'n zichtbaar en groot onderdeel mist en naar klanten wordt verzonden.
Het positieve was wel dat de beloofde leverdatum is nagekomen.

Direct de klantenservice gesproken en op zich keurig te woord gestaan. Medewerker gaf aan dat het de laatste tijd regelmatig voorkomt dat er producten uit de outlet worden verkocht zonder accu.
Hij adviseerde een retourformulier in te vullen en de laptop te retourneren.
Zo gezegd zo gedaan. Als reden maar DOA aangegeven aangezien er zonder accu niets met de laptop te doen valt. Bij de omschrijving aangegeven delaptop compleet met accu te willen hebben of anders restitutie van het bedrag.
Op vrijdag 28-11 de zending bij het dichtstbijzijnde Kiala punt afgegeven. Gratis retourneren kan alleen via Kiala!!
Pas op donderdag 4 december een mail gehad dat de laptop ontvangen was.
Op een eerdere mail die ik heb verstuurd naar de stand van zaken en de status van de terugbetaling heb ik geen antwoord mogen ontvangen (tot 9 dec).
Vandaag maar weer gebeld met de klantenservice. Het keuze menu is niet duidelijk welke keuze te kiezen bij een klacht. Van de medewerker gehoord dat ik niet had moeten aangegeven een product DOA te hebben ontvangen maar van mijn herroepingsrecht gebruik had moeten maken. Hierdoor had men eigenlijk alleen maar gekeken of een nieuwe accu mogelijk was en aangezien dat niet kon was men van plan mij een vervangend product aan te bieden (was nog niet gedaan op 9-12).
Medewerker heeft nu aangegeven dat we ons betaalde bedrag retour krijgen binnen 5 werkdagen.
We wachten het dus maar even af.

Update 15-12 23.00 uur, nog steeds geen betaling ontvangen

Scorekaart voor NoRRoD.nl