Computerland

Gisteren twee hardeschijven besteld. Duidelijke website, waarbij de prijzen beneden het gemiddelde liggen. Het was de eerste keer dat ik er bestelde.

Op de website wordt beloofd dat bestellingen die voor 22.30 uur gedaan zijn, de volgende dag geleverd worden. Helaas wordt dit niet waargemaakt in mijn (eerste) ervaring met Computerland.

Doordat ik geen track&trace nummer ontving, belde ik de volgende dag om opheldering. De mevrouw die ik aan de lijn kreeg, kon niet zien wat er met mijn order aan de hand is. Ze meldde dat ze een andere afdeling moest raadplegen en zou me snel terugbellen. Nadat enkele uren vertreken zijn heb ik zelf maar weer gebeld en meldde en een andere collega dat in het magazijn een fout is gemaakt. Ik kreeg een waardebon van 5 euro aangeboden voor mijn volgende bestelling. Die heb ik niet aangenomen, ik heb liever dat m'n spullen op tijd geleverd worden. Ik vind de klantenservice wel aardig, maar ik denk dat ik de volgende keer toch maar weer veilig bij CoolBlue bestel. Ze zijn iets duurder, maar leveren in mijn ervaring tot nu toe altijd nog op tijd.

Scorekaart voor Computerland