Op de website van kabeltje.com wordt geadverteerd met de tekst "Morgen in huis indien op werkdagen voor 21:30 besteld". Dit is ook de reden waarom ik gekozen heb om bij kabeltje.com mijn bestelling te plaatsen, ik had het product de volgende dag écht nodig. Tot mijn verbazing kreeg ik de volgende dag in de middag pas een verzendbevestiging toegestuurd. Nadat ik hier zelf achteraan ben gegaan kreeg ik een mail dat dit uitgezocht ging worden. Jammer genoeg pas een dag later antwoord gekregen nadat ik er zelf naar gevraagd had. Oorzaak: Technische storing. Kortom, ze adverteren met teksten die niet waargemaakt worden en het had op zijn minst even naar de klant gecommuniceerd kunnen worden.
VerzendingVerpakking was oké, alleen de tekst waarmee op de website geadverteerd wordt is niet nageleefd.
KlantenserviceIk moest zelf vragen waarom ik de verzendbevestiging pas een dag later kreeg, het zou uitgezocht worden maar vervolgens is er niet met mij gecommuniceerd waarom het pakket te laat geleverd werd. Hier moest ik zelf wéér een mail voor sturen.