HDDCaddy

Website was op zich duidelijk, ik zat niet goed te kijken. Mailtje gestuurd met een vraag over welke caddy ik moest bestellen, vrijwel binnen het uur een vriendelijke, korte en duidelijke e-mail terug.

De Caddy was ingepakt in een dikke stevige bubbeltjes enveloppe. Helaas is het product toch beschadigd tijdens transport, volgens mij is PostNL er overheen gereden met een van hun post auto's ofzo want hier was wel heel lomp mee gedaan, helemaal verbogen.

Hier kon HDDCaddy natuurlijk niets aan doen, ik snap ook wel dat ze hun producten niet via de pakketposts sturen gezien de waarde. Het is economisch aantrekkelijker om de schades te vergoeden dan alles tegen een hoger tarief te verzenden.

Mailtje gestuurd, binnen het uur reactie. Retour geen enkel probleem. Formuliertje ingevuld en in de enveloppe gestopt. Retour gestuurd en binnen enkele dagen (er was ING storing) terug op de rekenening.

Zeer vriendelijk en duidelijk te woord gestaan via de e-mail. Adequaat, duidelijk en ruilen was geen enkel probleem.

Scorekaart voor HDDCaddy