Witgoedhuis.nl

in het weekend ging mijn wasmachine kapot, dus snel via Kieskeurig een nieuwe geselecteerd en gekeken wie snel kon leveren op dinsdag. Alleen .. Witgoedhuis had haar voorraadinformatie niet geupdate.. dus werd ik maandag gebeld en werd er een heel ander model aangeboden en ik moest snel beslissen , want anders kon er geen eens dinsdag geleverd worden.

Ik heb de bestelling gecanceld en kreeg een aantal dagen later geld terug. Ik ben toen maandagavond maar weer bij BCC gaan bestellen en die konden mij een dag later op woensdag wel een wasmachine leveren , een iets minder model dan ik aanvankelijk bij Witgoedhuis had besteld, maar toereikend. Achteraf bleek dat Witgoedhuis die machine ook op voorraad had , maar die boden ze mij niet aan, jammer...

Goede geupdate voorraadinfo is dus belangrijk voor een webwinkel, maar ze kunnen aan de andere kant ook bij leveringsproblemen de klant gaan bellen en iets anders aanbieden in de hoop dat de klant die dan maar neemt..

verkeerd vervangend artikel aangeboden , niet gelijkwaardig en ik moest snel beslissen

Scorekaart voor Witgoedhuis.nl

Qshops