MidiMedia

Ik kwam bij Midimedia via de pricewatch van Tweakers. De 2 winkels die goedkoper waren hadden echter niet al te beste reviews. Daarom voor deze winkel gekozen en hier een Samsumg Galaxy Note Pro 12.2 tablet besteld. Echter werd het product geleverd met een verbroken "Do not accept if seal is broken" sticker. Daarover was weer een "gecontroleerd" plakkertje geplaatst.
Echter moest ik de tablet met spoed leveren, ik had geen tijd meer om hier wat aan te doen. Inhoud bleek in orde, maar normaal gesproken had ik hem retour gestuurd. Denk niet hier nog een keer te gaan bestellen.

Alles verders duidelijk en product keurig verzonden en goed verpakt in overdoos.

Beste klant,

Bij een iedere nieuwe ingekochte partij controleren wij de doosinhoud, zoals bijvoorbeeld in welke taal de snelstartgids in de doos is en/ of er een headset/ oplader met de losse usb-kabel of een oplader met een kabel eraan vast door de fabrikant in de doos is bijgesloten. Dit omdat wij dit soort informatie graag correct willen vermelden bij de productspecificaties op onze website. Zo weten alle klanten precies wat ze geleverd krijgen.
Hopelijk is dit een duidelijke uitleg voor u en willen wij u hierbij bedanken voor uw recensie.

Met vriendelijke groeten,

Directie MidiMedia