Digitalsonline

We waren toe aan een boost voor meerdere telefoons. Hiervoor wilde ik de originele accu's kopen. Dus bij digitalsonline 3 batterijen voor 3 Gsm's besteld. Bestelling wederom bij hun gedaan na eerdere goede ervaringen.

Prima, bestellen online was makkelijk en na betaling keurig de volgende dag in huis

Helaas, is één van de batterijen na ± 4,5 maanden ter ziele gegaan. Hield er plotseling mee op. Gelukkig bleek een van de oude nog redelijk te werken en die dus teruggeplaatst.
Door drukte en vergeetachtigheid van mijn kant heb ik pas na iets meer dan 6 maanden contact opgenomen met digitalsonline. Nu blijkt dat de leverancier (HTC), 6 maanden garantie geeft op batterijen en deze periode dus net verlopen was. Uit service overwegingen wilde hij mijn klacht toch in behandeling nemen.
Batterij toegestuurd, deze wilden ze op werking controleren.
Daarna een tijdje niets meer gehoord. Even een email gestuurd waarop ik de reactie kreeg dat ze er nog niet aan toe gekomen waren deze batterij te testen.
Omdat ze deze klacht wilden afhandelen is besloten om mij een nieuwe batterij toe te sturen.
Kijk dat is service, waar je blij van wordt !

Scorekaart voor Digitalsonline

Qshops