Werkelijk een uitstekende fotovakzaak, sympathieke verkopers die het weliswaar druk hebben maar ook duidelijk weten waar ze het over hebben. Ze reageren opmerkelijk snel, vaak binnen 10-30 minuten, op emailtjes die naar hun hotmailadres gestuurd worden, dat maak ik niet vaak mee! De winkel heeft kennelijk veel klandizie: terwijl ik naar aanleiding van een advertentie voor een demo-objectief belde moest de man aan de telefoon twee keer ingrijpen aan de balie omdat een tourist kennelijk niet begreep dat wat hij wilde niet op zijn camera paste. Reserveren en bevestiging per email ging allemaal vlot, alleen mailtjes via de advertentiesite werden wat later (en dan meestal telefonisch) beantwoord, het hotmailadres werkte beter en sneller. Dat is dan ook mijn advies aan medetweakers die bij deze winkel op een advertentie willen reageren: CC: mailen naar hun hotmailadres of bellen, dan wordt je het snelst geholpen en heb je de minste kans dat je net mis grijpt.

de bestelling werd de volgende ochtend (na ontvangst betaling) verzonden per GLS en kwam een dag later aan. De lens zat nog in de originele doos en die doos was goed verpakt in luchtkussenfolie.

Vorige week ontving ik een demo-lens waar, vermoedelijk bij transport, een vuiltje in gekomen was. Een half uur na mijn mailtje daarover kreeg ik al antwoord dat ik hem gewoon terug kon sturen om het onder garantie te laten verhelpen. En na ontvangst ging de lens meteen naar de serviceafdeling van de importeur. Uitstekende, directe service dus - kan niet beter!

Scorekaart voor Foto Professional