Product besteld via Bol.com. Zou volgende dag worden geleverd. Bol.com gaf ook aan dat het verstuurd was. Echter niets ontvangen. Twee dagen later email gestuurd. Na 24 uur nog geen antwoord. Vervolgens geklacht bij bol.com en geld terug gekregen.
VerzendingHet product blijkt wel gelijk na de bestelling verstuurd te zijn maar naar een heel ander adres door een fout bij Digitalsonline. Ik had het adres wel goed aangeleverd.
KlantenserviceEr werd dus niet gereageerd op mijn eerste email. Daarna heb ik dus gecancelled bij BOL. Vervolgens ging DigitalsOnline toch door met proberen mij het product te leveren ondanks het feit dat ik ze ook zelf duidelijk gemaild had dat ik inmiddels na de cancel het product bij een andere leverancier had besteld omdat ik het snel nodig had. Wat niet nodig zou moeten zijn, want ik mag aannemen dat Bol ook haar onderleveranciers wel meedeeld als er iets gecancelled wordt.
Dan de klachtenafhandeling: Men heeft uitgebreid contact gezocht om uit te leggen hoe het allemaal gekomen was, dat andere klanten erg tevreden waren en dat ze het heel vervelend vonden. Heb ook de ondernemer zelf gesproken. Enerzijds kan je deze aandacht positief beoordelen maar anderzijds versterkt de onhandige manier waarop men dit uitvoert toch het beeld dat het hier gaat om een onderneming die procedureel en procesmatig nog veel verbeteren kan! (En bovendien heeft dit me allemaal veel te veel tijd gekost.)