Na mijn aanvankelijke enthousiasme over de notebook caddy en bijbehorende USB case voor de superdrive van mijn MacBook pro was ik een beetje verdrietig geworden. De superdrive paste prima in de case, die er overigens ook van dichtbij netjes uit ziet. Het plastic was wel van goedkope kwaliteit maar voor de prijs die Notebookcaddy ervoor rekent mag je m.i. ook niet meer verwachten. Jammer genoeg bleek het knopje om een dvd uit te werpen niet het gewenste effect te geven. Wat je ook doet, de dvd blijft in de case zitten. Het e-mailcontact met notebook caddy verliep vervolgens snel en er werd meteen toegezegd dat ik een nieuwe case zou ontvangen. Nu, twee maanden verder en twee identieke email toezeggingen later, is mijn deurmat nog even leeg. Help, wat gaat hier mis?
VerzendingRedelijk netjes verpakt allemaal. Keurige doosjes en plastic folie.
KlantenserviceZie algemeen. De toezeggingen om het probleem op te lossen door een nieuwe case toe te sturen waren hoopgevend maar ik had wel verwacht dat Thom nog even zou mailen om te checken of de case nu wel goed was aangekomen... Hij schreef mij twee keer overigens heel correct dat hij het probleem snel ging oplossen en ook vandaag geeft hij aan z'n best te doen om de case opnieuw te verzenden. Dat is natuurlijk prima.