Intertoys

Een dag voor de release van Destiny annuleert Intertoys mijn "Destiny Ghost edition" bestelling.

Ik heb uiteraard direct gebeld met de klanten service om opheldering. Na mijn introductie waarin ik vertelde dat ik belde omdat ik een annulerings- e-mail had ontvangen werd ik direct onderbroken met "dat klopt inderdaad! Xbox one. zeker?". Nou uhhh neee glazen bol.

Na dat hij mijn order had opgezocht kon hij me enkel herhaaldelijk vertellen dat hij niets voor me kon doen. Ik heb een bestelling geplaatst en ik wil gewoon mijn Ghost edition van Destiny. Ik vroeg of het artikel überhaupt nog zou komen. maar helaas, niet dus.

De man van de klantenservice vraagt me vervolgens of ik mijn aankoop bedrag terug wil krijgen. Als of ik het aankoop bedrag als fooi zou willen gebruiken voor de "goede service", maar natuurlijk wil ik dat geld terug! Tjah dat kan dan wel 10 dagen duren......

mijn mond valt open van verbazing en mijn tanden worden zichtbaar van woede.

Door de annulering heb ik nu dus geen mogelijkheid meer om deze speciale editie te bemachtigen en ik kan vervolgens op mijn geld wachten. U zult begrijpen dat dit de laatste keer is geweest dat ik ooit een bestelling heb gedaan bij Intertoys en deze winkel met geen mogelijkheid meer betreed.

mijn mond valt open van verbazing en mijn tanden worden zichtbaar van woede.

Scorekaart voor Intertoys