Groot assortiment en er worden goede prijzen gehanteerd. Ik heb een subwoofer kabel en bananaplugs van prima kwaliteit ontvangen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en er wordt zeer snel geantwoord op berichten.
VerzendingTijdens het bestellen kan er gekozen worden om de order in Warmenhuizen bij het kantoor op te halen, dat is bij mij in de buurt dus dat leek me een goed idee. Het duurt iets langer dan het verzenden en dat staat ook prima vermeld op de website, maar dat was voor mij geen probleem.
Helaas is dit uiteindelijk niet gelukt, de order bleef (ondanks de producten volgens de website op voorraad zijn) op status 'Wordt verwerkt' staan. Na gemaild te hebben is er beloofd dat de order maandag op te halen zou zijn. Helaas was er op maandag nog niets veranderd in de order status, dus weer contact opgenomen.
Volgens de vriendelijke medewerker ging het ophalen in Warmenhuizen die zelfde dag niet meer lukken door logistieke redenen. Er is voorgesteld om de order (kosteloos) alsnog dezelfde dag op de post te doen, hiermee ben ik akkoord gegaan en de order is verstuurd.
Helaas wordt er bij het verzenden een ander (of minder compleet) adres gebruikt dan vermeld is in de order, hierdoor is het pakket nog blijven liggen op de postafdeling omdat er geen naam vermeld was.
Uiteindelijk heb ik dus mijn onder binnen en kan ik de boel installeren, helaas heeft het wat langer geduurd dan ik en de medewerkers van Kabeltje.com hadden voorzien. Het is geen ramp maar er kan nog het een en ander gestroomlijnd worden aan het (afwijkende) logistieke proces die zij bieden.