Gisteren macbook besteld via deze site. Voldoende voorraad, dus zou de volgende dag binnen moeten zijn. Volgende dag: geen macbook. Gebeld en wat blijkt: Je bent verplicht om een studentennummer in te voeren (dat komt nergens voor, je kunt gewoon bestellen én betalen!). Enfin, net afgestudeerd, dus niet meer geldig. Dan maar geld terug. Ja hoor, dat kan, maar pas volgende week dinsdag. Onze administratie kan alleen op dinsdag en donderdag crediteringen verwerken. Al met al dus een week wachten voor ik mijn € 925,00 terug heb! Helaas kan ik tot die tijd ook geen nieuwe macbook bestellen omdat ik daar helaas niet voldoende geld voor heb. Eerst maar eens zien of het volgende week terug gestort is.
VerzendingGeen verzending, want de zending is geannuleerd.
KlantenserviceAardige jongen aan de telefoon, maar kon uiteraard niets doen. Al met al WAARDELOOS. Met name omdat je na het ontvangen van je allereerste salaris graag een macbook wilt bestellen en nu dus een week moet wachten voor je je geld retour hebt.
Onoverzichtelijk en onduidelijk bestelprogramma. Ze laten je eerst bestellen én betalen en daarna zeggen ze pas dat je niets geleverd kunt krijgen.