QXsystems

Zeer nette afhandeling, maar niet tevreden over het product.
2e hands een dell latitude e6510 gekocht met i7 (720qm, 45 watt) en nvidia quadro 3100 video kaart, full hd scherm en 7200 rpm schijf voor 350 euro. Betaalt via paypal en de laptop direct de volgende dag in huis.
De laptop produceerde erg veel warmte (vanwege i7 en quadro videokaart) en het geluid van de fans stoorde mij. Daarnaast had de laptop redelijk wat gebruikssporen plus een scheur bij het schanier van het scherm. Ik zocht een wat nettere en stillere laptop dus de laptop toch geretourneerd.

De laptop was de volgende dag in huis, netjes verpakt en kreeg er nog een gratis USB stick bij.

De laptop was niet wat ik er van verwacht had en heb dit aangegeven bij qx-systems. In goed overleg de laptop teruggestuurd en zelfs nog een gratis pakketzegel gekregen (had niet gehoeven). Ondanks dat de laptop niet was wat ik van verwacht heb, hebben deze heren nette service geleverd en de boel erg netjes afgehandeld. Mijn complimenten! Ze hanteren ook 14 dagen retour service waarvan ik 10 dagen heb gebruikt. Het volledige bedrag (inclusief verzendkosten) staat weer op m'n paypal rekening. Dat is meer dan had gehoeven.

Scorekaart voor QXsystems