CampusShop.nl

De service van deze winkel is absurd slecht, na het lezen van velen slechte reviews over deze winkel dacht ik dat het nooit zo erg kon zijn, de meeste slechte reviews waren voornamelijk van een paar jaren geleden. Maar goed. Ik wilde bij deze winkel heel graag een laptop bestellen.

Gister stond er een voorraad van 30+ voor de laptop op de website, de dag daarvoor een voorraad van 35+. Prima toch? Helaas door een storing van de ING was er geen mogelijk deze laptop te bestellen. Vandaag (30-6-2014) wilde ik deze bestellen maar waren er plotseling 0 stuks op voorraad, wat raar dacht ik. Ik nam contact op via de live chat van Campusshop en het gesprek ging als volgt: (M=medewerker, I=ik)

U chat momenteel met Jordi
M: Een goede avond.
I: Hallo Jordi, Goede avond. Ik heb een vraagje.
I: Gister stond *laptopnaam* ruim op voorraad en er was een storing bij de ing dus kon ik deze niet afrekening. Tot mijn verbazing wil ik hem net kopen en staan er plotseling 0 op voorraad en zijn ze pas over een maand beschikbaar. Hoe dat zo?!
M: Dit komt omdat er een komt omdat er een groot aantal bestellingen is geplaatst voor deze laptop.
M: De voorraad is er direct doorheen gegaan.
I: Lijkt mij sterk dat er in één avond, terwijl een bank storing heeft, 35+ van deze specifieke laptop wordt verkocht.
M: Jawel, dit is toch echt het geval
M: Sterker nog, er staan momenteel nog steeds order open, deze wachten op de nieuwe voorraad.
I: Kom deze reeks echt pas over een maand, of is dit ruim ingeschat?
M: Vorige keer zijn er x laptops verkocht, nu worden er x ingekocht.
M: Jawel, deze komen over een maand.

Chat is gestopt

Helaas kon 'Jordi' mij niet verder helpen aangezien jordi na zijn laatste antwoord absoluut niet aarzelde de chat binnen 1 seconde te stoppen.

ik kon via een link mijn mening geven over het gesprek waar ik uit kon kiezen uit 5 beoordelingen: U heeft me overtroffen, tevreden, neutraal, meer dan compleet en nogmaals, u heeft me overtroffen. Totaal geen kritische beoordelingen en hier besloot ik dat ik wel klaar was met Campusshop.nl ;)

Voor de nieuwsgierige een screenshot van het gesprek met beoordeling:

UPDATE 2-7-2014

Ik weet niet precies waar ik dit moet zetten, maar ik zet het wel neer bij de aftersales.

Een dag nadat ik deze review had geplaatst ben ik opgebeld door campusshop.nl/paradigit naar aanleiding van mijn review op Tweakers. Ik kreeg een mevrouw aan de lijn die haar excuses aanbood namens campusshop.nl hoe dit allemaal niet had mogen gebeuren. Dat het niet de normale procedure is hoe zij omgaan met klanten enzovoort enzovoort.

Ik was onder de indruk dat ze belden en was daar zeer tevreden over, als vergoeding heb ik een cadeaubon gekregen. Ik had de medewerker aan de telefoon belooft om van haar gebaar een aantekening te maken op deze review.

Of ik nog een bestelling van grote waarde ga doen bij deze winkel is nog maar een vraag, maar voorlopig nog niet. Maar ik ben onder de indruk van hun excuses.

Scorekaart voor CampusShop.nl