De verkoop van onze laptop verliep goed, levering niet handig maar prijs was goed. Bij aankomst was de laptop defect daar gaat het mis. Komplett legt dat risico volledig bij de klant. Eerst moet de laptop via een kiala punt (alleen open tijdens kantoortijden) retour en daarna heeft komplett minimaal 5 dagen nodig voor de beoordeling van een overduidelijk defect. Zeer klantonvriendelijk.
Verzendingverzending onhandig. er wordt geen leverafspraak gemaakt. bij ons kwamen ze op dinsdag wij waren er niet. briefje in de brievenbus we komen woensdag of maak een afspraak met ons. hoe laat ze kwamen weet je niet dus ik maak een afspraak. donderdag was het hemelvaart, bezorging op vrijdag ging niet gebeuren. gelukkig kon ik mijn laptop die woensdag na 1600 wel afhalen op het postkantoor.
Klantenservicezoals aangegeven bij algemeen. het toppunt was de reactie van de medewerker op mijn vraag waarom ik zo lang moest wachten op mijn nieuwe laptop. u had de laptop eerder moeten retourneren! kialapunten hanteren geen lange openingstijden en als je een baan hebt dan kan je niet gelijk de volgende dag met je grote doos bij een kialapunt staan. ik vind het schandelijk dat komplett het leveren van een defect product bij de klant neerlegt. Geen excuses wat vervelend helemaal niets!