Tot en met de betaling ging het zoals je mag verwachten, gewoon een betaling via ideal
VerzendingProduct was op voorraad, 24 uurs levering volgens website met pakketdienst - hoge verzendkosten 9.95 auro voor een 2.5 inch harddisk - pas na twee dagen ontvangen per gewone post!!! - in een gewone bubbel envelop, terwijl een harddisk toch een tamelijk kwetsbaar product is.
Weet overigens nog steeds niet waarvoor ik 9.95 euro verzendkosten moest betalen, de portokosten op de envelop was 2.40 euro!!!!
Gebeld waar harddisk bleef en gevraagd waarom schijf per gewone post werd verstuurd, kreeg tamelijk ongeïnteresseerd antwoord dat dat een keus was geweest en dat het een klein product betrof.
Op de vraag waarom 9.95 euro betaald moest worden voor pakketdienst terwijl het per gewone post was verzonden kreeg ik geen antwoord.
Ook kon men niet verklaren waarom ik geen email bevestiging had gekregen dat het produkt verzonden was.
Hallo Polar332,
Deze afhandeling verdient inderdaad geen schoonheidsprijs en is ook niet onze standaard procedure. We hebben niet kunnen achterhalen waarom de zending met de brievenbuspost is gegaan terwijl je voor pakketverzending had gekozen. Was dat wel gebeurd dan had je uiteraard ook een track&trace code van PostNL gehad en had je de zending kunnen volgen. Met brievenbuspost kan dat uiteraard niet. Het is ook jammer dat dit over de telefoon niet adequaat is opgepakt en opgelost.
Onze excuses voor de ontstane situatie, je krijgt de volledige verzendkosten terug gestort.