MMCShop.nl

Ik was op zoek naar een uitvoering van een HP Proliant MicroServer Gen8 G1610T die niet op voorraad was (met wat extra geheugen; uiteraard ook weer afwijkend van de standaard en niet op voorraad). Ik heb niet eens de moeite genomen om een mail te sturen, maar heb meteen de telefoon ter hand genomen en gebeld. De verkoper nam zijn tijd, heeft me uitgebreid te woord gestaan en perfect geholpen. Ik (als lastige klant) wilde ook nog eens afwijken van de standaard bestel en levervoorwaarden, maar daar werd niet eens moeilijk over gedaan. De verkoper heeft herhaaldelijk aangegeven dat hij geen garanties kon geven over de levertermijn, maar zijn best zou doen om de onderdelen in huis te halen.
De volgende dag kreeg ik een mailtje EN een telefoontje van MMCShop met de mededeling dat de server klaar stond om op te halen. Bij afhaling werd ik zeer vriendelijk ontvangen en een paar uur later stond de machine zijn werk al te doen.

Ik had nog nooit bij MMC besteld en ben echt positief verrast door de service.

Scorekaart voor MMCShop.nl