Naar aanleiding van een defecte kabel die ik 2 jaar geleden gekocht heb ( een 10M HDMI kabel ) waarvan 1 van de connectors los was geraakt heb ik contact opgenomen met de winkel, er zat geen garantie meer op, maar als ik een nieuwe bestelling zou plaatsen ( ze hadden me meteen een ander type, degelijkere kabel aangeraden ) zou het volledige aankoopbedrag van de oude kabel gecrediteerd worden.
uiteindelijk nog een paar extra kabels voor een collega meebesteld, prijzen van de standaard lengte kabels ( tot 5 meter ) zijn iets hoger dan bij de concurrent, de langere kabels hebben ongeveer dezelfde prijzen, echter geven ze hier wel service zoals je niet vaak meer tegenkomt bij online winkels ( na 11 maanden buiten garantie nog een volledige vergoeding voor een product )
Het pakketje is zeer goed ingepakt verstuurd via GLS
07-01-2014 ( rond 15:00 ) besteld
09-01-2014 verzendbevestiging met T&T gehad, direct via de website van GLS aangegeven dat het bij mijn buren mag worden bezorgd aangezien ik de 10e moest werken.
10-01-2014 is het pakje zoals afgesproken bij mijn buren afgeleverd.
14-01-2014 refund ontvangen.
is een lange tijd geleden dat ik iets via GLS heb mogen ontvangen, de service vanuit GLS is sinds die tijd flink verbeterd, je kan via de Track&Trace namelijk kiezen voor een afwijkend aflever-adres ( bijv. werk of buren ) of een specifieke datum van bezorging. dit voorkomt dat je het pakje op een depot ergens op een industrieterrein moet afhalen ( zoals vroeger bij GLS het geval was )
zie ook algemeen, na bijna een jaar uit de garantieperiode toch een complete refund gehad op een kabel waarvan de connector was afgebroken, super service !