Deze bestelling begon eigenlijk al niet lekker en normaal moet je dan niet bestellen.
Had om 16.01 de bestelling/betaling klaar staan en tel contact gehad of het nog geen. Deadline van 16.00. Nee dat ging niet meer volgens de medewerker aan de tel. Je vraagt je dan af of je met een gemeente en een ambtenaar te maken hebt.
Via de chat 5 minuten nog een keer gevraag en wat schetst mijn verbazing, toen kon er plots nagevraagd worden of het nog ging. Dit bleek dezelfde medewerkers te zijn die mij eerst doodleuk vertelde dat het niet ging.
Waarom nu wel en toen niet, is mij nog steeds onduidelijk.
Eigenlijk had ik niet moeten bestellen en had het al een waarschuwing moeten zijn.
Het verdere verloop zie verzending.
Men verstuurd met tnt en geeft aan levering de volgende dag.
Trackingnummer ontvangen, levering tussen 11.00 en 13.00. Helaas geen tnt. Tot 18.00 zitten wachten geen tnt.
TNT geeft dan aan tussen 10.30 en 12.30 op zaterdag. Maat tot 12.50 geen tnt.
Op zaterdag is er niet altijd iemand aanwezig.
Tel contact gehad zat en ja ze konden er ook niets aan doen. als het zaterdag niet geleverd kon worden, werd het dinsdag ? Uh maandag, nee volgens deze medewerker werd en maandag niet geleverd.
M.a.w een zooitje. zorg dat je een met een verzendbedrijf samenwerkt dat zijn afspraken nakomt en zo niet geef een alternatief
Zaterdag via chat hierover contact gehad en de medewerker vond ik nogal laconiek. Ik krijg bij dit bedrijf geen goed gevoel qua klantvriendelijkheid als er een probleem is.
Is er geen probleem zal alles goed gaan maar als er wel problemen zijn los je die op.