CampusShop.nl

Zorgeloos Leren....ze laten je creperen!
Nieuwe laptop bleek al stuk bij uitpakken (1 toets werkte niet goed). Dit gemeld en moest laptop als DOA terug sturen. Via website Campusshop procedure gevolgd onder.... Mijn product is defect bij ontvangst, wat moet ik doen? Website geeft aan, dat bij Zorgeloos Leren laptops volgende stappenplan gevolgd moet worden......meldt defect aan klantenservice...met jou wordt afspraak gemaakt voor reparatie...indien niet direct te repareren ontvang je leenlaptop. Nou dit is dus niet zo. Ik moest laptop maar opsturen als DOA (wat geldt bij laptop zonder Zorgeloos Leren) en verzendkosten zouden vergoed worden.. Uiteindelijk dit maar gedaan. Campusshop wilde mij een Kiala label sturen zodat ik laptop gratis zou kunnen verzenden. Bij navraag van mij bleek, dat ik zelf verantwoordelijk was dat laptop onbeschadigd bij hun aankwam. Natuurlijk heb ik dit niet geaccepteerd en besloten om via TNT verzekerd, met handtekening voor ontvangst (zoals Campusshop zelf ook de laptops aan haar klanten verzend) de laptop op te sturen. Mij is toegezegd via de mail, dat (een deel van) de verzendkosten vergoed zouden worden, zoals ook op website vermeld. Dit doen ze dus niet.

Laptop voor 21.00 uur besteld en niet volgende dag geleverd, zoals op website beloofd wordt. Hierover mail gestuurd en TNT kreeg de schuld van klantenservice (storing TNT). Na navraag bij TNT bleek dat order pas volgende dag werd aangemeld.

Meerdere mails gestuurd naar campusshop wanneer ik de beloofde verzendkosten vergoed zou krijgen. Na 6 weken nog geen enkele reactie. Mails worden niet beantwoord en de verzendkosten heb ik nog steeds niet vergoed gekregen.
Zeer slechte klantenservice en ik raad iedereen aan om hier nooit te kopen.

Nog geen uur na plaatsing van deze review krijg ik onderstaande mail van Campusshop
Bedankt voor uw e-mail.
Allereerst wil ik beginnen met het aanbieden van mijn excuses voor onze late reactie. Dat had niet mogen gebeuren.
Ik ben de afgelopen dagen bezig geweest met het behandelen van uw klacht en ik heb goed nieuws voor u.
Het bedrag van €6,75 wordt binnen 7 werkdagen op uw rekening teruggestort.
Dit als bijdrage voor de gemaakte kosten van het retourneren van uw laptop.
Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Dus na weken geen reactie op vele mails van mij eindelijk bericht. Verzekerd verzenden kostte mij € 13,55 en ik krijg terug € 6,75 (zijnde bedrag voor onverzekerd verzenden, maar dat doe je toch niet bij een laptop van bijna € 1000,-). Campusshop verstuurd zelf de laptops verzekerd, maar vergoed dus kosten voor onverzekerd, terwijl ze zelf een defecte laptop opsturen.
Ook pick up en return zoals geadverteerd kennen ze niet bij laptop die al defect is bij ontvangst.

We zijn inmiddels al weer 10 werkdagen verder, EN je raadt het al, nog steeds geen geld op mijn rekening gestort door Campusshop ondanks hun (in hun visie) welgemeende excuses. Ben er helemaal klaar mee.
Heb toch nog weer eens een mail gestuurd dat ook deze toezegging niet nagekomen wordt (zoals zovele), dus ben benieuwd of ik weer weken moet wachten voordat er reactie komt. Ik reken in ieder geval nergens meer op.
Die mail heb ik geen enkele reactie op gehad (zoals gebruikelijk bij Campusshop), maar wel na 10 werkdagen eindelijk € 6,75 vergoed gekregen als bijdrage in verzendkosten (van € 13,55).
Het vertrouwen in Campusshop is helemaal weg en ik heb de laptop kunnen registreren bij de fabrikant voor garantie (waarbij wel pickup en return geldt).
De aftersales is zeer slecht en ik heb het helemaal gehad met hun en ben blij dat fabrikant garantie overneemt, want zorgeloos leren zit er niet in bij Campusshop; alleen maar ellende.

Scorekaart voor CampusShop.nl