Digitalstreet.nl

Bestelling geplaatst voor af te halen in Heumen.
op 18-05-2013 rond 12:30 bestelling afgehaald. Er was 1 klant voor mij en één medewerker achter de balie om te helpen. Na bijna 10 minuten te hebben gewacht werd ik geholpen. Bestelnummer opgegeven, deze werd ingevoerd en moest enkele minuten wachten tot de order beneden waren afgeleverd. Betaling met Pin. Echter vergat de medewerker 3% creditcard kosten in rekening te brengen.
Na een discussie over PIN betalingen en creditcard PIN betalingen wilde hij de betaling nogmaals uit laten voeren met de 3% zodat hij mij dan het aankoopbedrag contact zou geven. Ik vond dit géén probleem, echter terug boeking in systeem bla bla. telefoontje naar boven bla bla. ging allemaal moeilijk. Uiteindelijk nogmaals betaling gedaan. Nu moest de medewerker even naar boven bellen voor 2.90,- wisselgeld. Even wachten maar weer. Afgerekend en vervolgens gevraagd of ze nog een Micro USB stekker/snoer hadden. Deze nog even besteld echter bleek niet de juiste. Toen merkte medewerker op dat hij de creditcard verrekening niet goed had gedaan, hij had mij niet het bedrag moeten terug betalen.....ik gevraagd om de PIN BON aangezien ik wel een bewijs wilde hebben dat ik het bedrag nu niet 2x had betaald. Probleem: PIN bon zoek... uiteindelijk na van alles open en van z\'n plaats te hebben gehaald bleek de bon in een prullenbak achter de balie te liggen. Inderdaad was het bedrag niet afgeschreven (transactie afgebroken.) Geld terug gegeven en USB kabel maar laten zitten e.e.a. duurde mij inmiddels al veel te lang.

Wat een drama winkel. Op Zaterdag middag 1 medewerker aan de balie en géén wisselgeld. Alles bij elkaar ben ik ruim een half uur bezig geweest.

Scorekaart voor Digitalstreet.nl

Qshops