Koelkast gekocht van type rs7778 bij coolsound vanwege goede prijs en indicatie dat hij op voorraad leverbaar was. Na de orde komt ineens de melding die hij pas over 5 weken leverbaar is. Uiteindelijk is ie sneller gelverd dan 5 weken, maar toch weer jammer als je verwacht dat ie voorraad is
VerzendingVerzending zelf op zich prima verpakt. Alleen wilde de leveranciers hem niet 5 meter verderop in de keuken zetten, waardoor ik hem zelf met de grootste moeite moest verplaatsen
KlantenserviceEr was een probleem met de ijsemmer waar een klip van mistte. Via email een uitgebreide vraag gesteld met bijgevoegde fotos, omdat er geen mogelijkheid was om in het rma formulier fotos bij te voegen en dit er ook bij vermeld. Kreeg als enige antwoord: \'heeft u een rma ingediend?\' Vervolgens nogmaals uitgelegd dat het om de fotos ging die erbij zaten, wederom: u dient een rma in te voeren. Diezelfde dag alsnog gedaan, in een zeer onduidelijk rma formulier met 2 opties; 1-zelf opsturen van onderdeel of 2- door coolsound laten opsturen, maar voor optie 1 gekozen en wederom mijn vraag gesteld met een referentie naar de eerder gemailde fotos en de vraag of ik dit onderdeel via hun kon ontvangen. 8!!! dagen later krijg ik als enige antwoord: \'Mocht u problemen ondervinden met uw Samsung koelkast dan kunt u dit eenvoudig zelf aanmelden bij de Samsung service afdeling\'. Echt belachelijk!