visunext

Wat kan ik zeggen, even mailcontact tevoren gehad. Als iets perfect is heb je er geen last van. De betaling ging zonder problemen; om mijn werk achter de firewall geen toegang tot DigiD, dus kreeg de mogelijkheid handmatig te betalen en het betaalbewijs op te sturen. Zo gedaan, meteen gebeld, meteen een bevestiging gehad. Prima en snel.

Eigenlijk was hij een dag te laat; de betaling had ik 15 april achteraan gebeld, maar pas de volgende dag werd de bestelling op gepikt uit het magazijn. Maar who cares, dat zal wel een misverstand zijn. Hij werkd geleverd met UPS en hij moest kennelijk helemaal uit Duitsland komen! En dan toch zo snel.

Ik ben helemaal tevreden over de levering, te meer omdat het duurdere bedrijf Bol eerder dezelfde bestelling, levertijd 2 weken, met nog eens 2 weken had verlengd. Ik zat daardoor in de problemen want ik had de beamer snel nodig. Beamershop24 heeft me gered.

Scorekaart voor visunext

Qshops