OTTO

Router Netgear WNDR4700 besteld, order was bevestigd door email.
na 2 weken maar eens een email gestuurd wanneer het product geleverd zou gaan worden.
Antwoord van Otto:

In tegenstelling tot de eerder aangegeven levertijd, is het artikel dat u besteld heeft, op dit moment niet op voorraad.
Onze excuses hiervoor.

Zodra de leverancier de voorraad heeft aangevuld, wordt het artikel direct naar u verzonden
oftewel het bestelde wordt geleverd maar het wordt iets later dan aangegeven op de website. kan gebeuren

nu vandaag echter was de bestelling ineens verdwenen van de website en kreeg een email dat het product niet meer geleverd gaat worden en ze geen alternatief aan kunnen bieden.

OTTO bedankt! wat een ongelooflijk amateuristische webwinkel

heb OTTO gevraagd mijn account te verwijderen, op deze manier wil ik niet behandeld worden

nooit ontvangen dus kan hier geen ander beoordeling aan geven dan zeer slecht

De klantenservice is behoorlijk amateuristisch, je kan er niet op vertrouwen, wat er ook door OTTO wordt beloofd. De ene medewerker bevestigd het een en een ander ontkracht het weer, uiteindelijk is de klant de lul. Had van een bedrijf als OTTO toch wel meer verwacht.

Scorekaart voor OTTO