Laptop gekocht ( filiaal Nijmegen) via internet die te laat wordt geleverd. Men had geen postcode op het pakket ingevuld. Veel mailcontacten en telefoontjes die of niet of afwijzend werden afgehandeld omdat iemand er niet voor verantwoordelijk was en degene die dat wel was was niet aanwezig. De afhandeling daarna was erbarmelijk.
VerzendingTe laat verzonden. Schuld wordt buiten henzelf gelegd.
Bij ontvangst van mijn laptop merk ik dat de lader niet bijgeleverd is. Moet daarvoor meerdere keren bellen en een persoon verplichten om actie te ondernemen. Een nauwelijks verstaanbaar persoon staat mij te woord en zegt niets voor mij te kunnen doen omdat hij alleen in de winkel staat en dus niets kan versturen. Drie dagen later ontvang ik alsnog de lader.
Ik geef per mail aan dat ik gefrustreerd ben Men wil dit goedmaken. k vraag om een muisje en een usb-stickje. Men geeft aan dat ze een usb stick niet op voorraad hebben. Enige tijd hoor ik niets. Weer contact. Ze hebben totaal geen usb stick in hun bestand geven ze nu aan en buiten een muisje hebben ze ook niets anders. Gevraagd naar het hoesje was ze zelf op de site hebben staan. Ze reageren niet meer. Ik wel naar hen en nu ook naar anderen want voor mij mogen ze de muis in hun holletje laten kruipen ( excuus voor het woordgebruik) Voor mij geen QZsystems meer