Had nog geen ervaring met deze webwinkel waarvan het gehele logistieke geheel op nog geen 10 minuten afstand rijden is.
Het 'hoofdkantoor' zit in Warmenhuizen, ook niet ver hier vandaan.
Webshop is overzichtelijk maar hier en daar ietwat langzaam met laden van de pagina's. Dat puntje komt echter alleen maar naar boven omdat ik voor de rest niets kan vinden/bedenken.
Ik heb een 3-tal DVI kabels en een 2-tal actieve Mini DP -> DVI besteld.
Deze gevonden onder de categorie Computer terwijl dit in principe ook onder de categorie video zou kunnen vallen. Anyway... video is een wijd begrip en vallen vele verschillende producten onder.
De "leek" zal eerst bij Computer gaan kijken en ik was eerst op zoek bij video omdat ik ook nog wel eens met mediaservers en dergelijke werk waarbij dit ook gebruikt word. In 'vaktermen' noem we dit dus video.
Algemene impressie: zeer goed!
De bestelde producten zaten in een degelijke doos met voldoende verpakkingsmateriaal.
Helaas bleek bij aankomst één DVI kabel daadwerkelijk al kapot te zijn.
Door de strakke manier van oprollen tegenwoordig en het koude weer buiten bestaat de kans dat de buitenmantel simpelweg geknapt is door de kou.
Shit happens..................
Ook bleek bij/na aankomst en uitvoerig testen met diverse kabels op verschillende schermen en op verschillende uitgangen één van de mini DP -> DVI adapter niet te werken.
Ook hier... Shit happens. Het is en blijft techniek.
Hoe dit is afgehandeld lees je bij de aftersales.
Overigens moet er wel bij vermeld worden dat Kabeltje.com in zekere zin niet echt verantwoordelijk is voor hoe het pakket word verzonden.
Postorderbedrijf Nic. Oud te Heerhugowaard verzorgd het klaarpakken en versturen van pakketten waar in ieder geval ik niets op heb op te merken.
Chapeau
Algemene impressie: zeer goed!
Vrijdagmiddag laat kwam het pakketje binnen.
Dat is standaard bij ons in de wijk.
Ik kwam er dus een beetje laat achter dat 2 bestelde producten defect waren.
Omdat op de site aangegeven was dat je tussen 10:00 en 17:00 kon bellen op werkdagen en het inmiddels al 17:00 was geweest heb ik een mailtje gestuurd.
Al heel rap had ik een mailtje terug met dat ik het pakketje met de kapotte kabels kosteloos kon terugsturen en zodra deze ontvangen was ze gelijk nieuwe zouden terug sturen.
Het weekend i.v.m. werk even overgeslagen en vandaag mee verder gegaan.
Heel brutaal kabeltje.com opgebeld met de vraag of het niet makkelijker is als ik het pakketje rechtstreeks bij Nic. Oud breng en daar ook gelijk de nieuwe weer mee neem.
De meneer van kabeltje.com moest even overleggen maar eigenlijk na nog geen 10 minuten kreeg ik het bericht dat ik om kwart voor 3 het pakketje kon inleveren en gelijk het nieuwe pakketje klaar zou liggen.
Zo gezegd zo gedaan. Receptioniste was op de hoogte, pakketje lag klaar. Alles piekfijn in orde.
Nu de producten nog testen!
Ook hier, kort samengevat, algemene impressie: zeer goed.
Zeer klantgericht en ook daadwerkelijk klantvriendelijk.
Adequaat en snel gehandeld.