PC-CAM

Bij PC-Cam heb ik een acculader voor mijn Canon 550D aangeschaft en een HTC Desire accu. De producten heb ik op Marktplaats zien staan. Na een reactie had ik snel een mailtje terug met een factuur, tot zover niets dan lof.

Het pakketje kwam goed verpakt en na een paar dagen aan. Zoals je mag verwachten eigenlijk.

Zo snel als hij bij de bestelling antwoord gaf zo traag ging het nu. Wat me gigantisch tegenviel was de kwaliteit van zijn producten. De acculader voor mijn Canon camera werkte namelijk alleen als ik de accu geforceerd in een hoek drukte, daarbij lag de accu ook los op de oplader, niet echt geschikt voor een autolader... De nieuwe achterkant voor mijn Desire paste niet lekker en er ontbraken glaasjes voor de flitser en de camera.

Het was een lader van €14,- maar inkoop zal deze niet meer dan €3,- gekost hebben denk ik. In plaats dat de verkoper ervoor zorgt dat ik een nieuwe krijg staat hij erop dat ik de oplader terug stuur. In totaal ben ik dus €14,65 (€7,90 + €6,75) kwijt aan verzendkosten voor een apparaat van €13,17 Dit heb ik ervaren als een zéér slechte service. Een nieuwe hoefde ik niet, na twee weken is mijn geld (zonder verzendkosten) terug gestort.

Na wat rond te hebben gezocht op internet bleek dat er veel meer mensen zijn die zéér slechte ervaringen hebben met PC-Cam of zijn handel in Xenon verlichting.

Houd dit (en andere ervaringen van tweakers) dus in je achterhoofd als je er iets besteld.

Scorekaart voor PC-CAM