Camera Warehouse

Ik heb een Drift Battery Charger gekocht voor de standaard batterijen ik heb aangeschaft voor mijn Drift HD 1080P camera. De prijs van beide producten heb ik als vriendelijk ervaren.

De eerste ervaringen met deze winkel zijn uitstekend. Dit heb ik nader omschreven bij het stukje "Aftersales". Sterker nog als ik nog eens (betere of meer) camera's of onderdelen nodig ga ik zeker eerst hier kijken!

Ik heb de Battery Charger na een dag van bestellen bij mij thuis gestuurd gekregen.

De Drift camera had ik samen met nog een camera van het zelfde type gekocht bij Camera Warehouse. Een paar dagen na de bestelling werd ik gebeld door de afdeling service. Een medewerker legde me uit dat ze maar 1 camera konden leveren en dat de fabrikant het model niet meer in productie had. Ik had daarnaast voor twee camera's accessoires besteld. Ze stelde voor om alleen voor 1 camera de accessoires of onderdelen te leveren en het teveel betaalde bedrag voor de 2e camera en onderdelen netjes terug te storten. Na nog geen dag of 3 had ik het geld netjes terug gestort gekregen.

Sterker nog had ik per abuis 2 (duurdere) batterijen van Drift voor de HD 170 serie besteld die niet passen in de kleinere 1080P camera. Dit had ik niet goed gelezen. Dit probleem heb ik uitgelegd in een e-mail.

Ik kreeg na enkele dagen netjes een antwoord de batterijen kon ik zonder problemen terugsturen en kreeg ervoor de juiste batterijen terug. Het teveel betaalde bedrag werd wederom netjes teruggestort!

Dit alles heb ik bijzonder gewaardeerd! Prima service van een bedrijf waar ik het gevoel krijg dat er goed gewerkt wordt.

Scorekaart voor Camera Warehouse

Webshop Keurmerk