Nadat mijn wasmachine het begeven had op zoek naar een nieuwe. Geen zin om uitgebreid op zoek te gaan en nav een paar positieve reviews voor de samsung gegaan. En he, mijn sdd is ook van samsung ;-).
Topdiscounter was (op dat moment) het goedkoopste en het zag er verder goed uit. Website overzichtelijk, bestelling geplaatst, klaar.
Je kan netjes de bezorgdatum selecteren en de dag voor aflevering krijg je te zien wanneer de transporteur komt.
Merkwaardig was wel dat ik niet kon selecteren dat ik mijn oude machine mee wilde laten nemen. Dus nog even een mail erachter aan die keurig beantwoord werd.

Levering was prima ware het niet dat de vriendelijke transporteur vertelde dat hij niet verder leverde dan de eerste drempel. In mijn geval dus de portiek van mijn flat (ik zit 7 hoog). Voor mij is dit niet zo'n probleem en gelukkig stond mijn oude machine al op de galerij maar ik vind dit toch wat minder. Heb nog even op de site van topdiscounter gekeken en bij de bestellingen wordt er niet over flats gesproken. Er staat alleen dat bij etage woningen, indien er een lift is, tot de voordeur wordt geleverd. De hal is mij dus fataal geworden ;-). Bij de algemene tekst van leveringen staat het natuurlijk wel ergens genoemd.
Voldoende dus.
Oja voor de mensen in Belgie; de transporteur vertelde dat je in Belgie niet kon pinnen omdat de automaat geen bereik had. Ging vaak fout zei hij.

Scorekaart voor Topdiscounter.nl

Qshops